Wat Kun Je Doen met een Foto?

Je zoekt misschien wel een leuke manier om die lege plek op de muur wat op te vullen. Of misschien wil je juist wel gewoon een plek om al je foto’s kwijt te kunnen zodat je niet altijd je computer hoeft op te starten om eens wat foto’s te kunnen bekijken. Tegenwoordig zijn de meeste foto’s immers digitaal. Je kunt dat bij Albelli maar ook andere fotobedrijven leuke dingen doen met je selectie foto’s. Maar wat kun je nou precies doen met je vakantiekiekjes of familiefoto’s? Wat voor een fotoproducten zijn er nou eigenlijk allemaal? En zijn die makkelijk te maken of kost dat veel moeite? Misschien dat wij je in dit blog wel wat inspiratie kunnen geven.

Een Fotoboek

Het fotoalbum is inmiddels vrij ouderwets. Het is ook best een geknoei met foto’s op hun plek krijgen en zorgen dat ze niet uit het album vallen. Daarbij heeft niet iedereen een even net handschrift om dingen bij de foto te schrijven. Een fotoboek kan dan een uitkomst zijn. Je kunt dit online maken met foto’s die je met je digitale camera hebt gemaakt. Je hoeft alleen maar de foto’s naar het programma te downloaden. Binnen in het programma van je keuze kun je dan de foto’s op een pagina zetten en de achtergrond een kleur of thema geven. Als je creatief wilt zijn kun je er nog wat plaatjes bij plakken of een tekst toevoegen.

Een Fotoproduct

Mocht er één foto zijn die er echt voor je uitspringt dan kun je die natuurlijk afdrukken. Dit doe je niet meer zoals je dat ook bij een analoge camera deed. Je kunt er veel meer mee. De foto kan worden afgedrukt op canvas. Dit is ongetwijfeld de meest bekende optie. Maar er zijn er nog meer. Een foto op hout, aluminium, plexiglas of forex kan namelijk ook erg mooi zijn. Aan een wand in de woonkamer kan het een echte blikvanger zijn voor een ieder die je huis binnenkomt.

Een Muurfoto

Een muurfoto is eigenlijk gewoon een foto die wordt afgedrukt op een groot stuk behang, De foto dient dan eigenlijk gewoon als muurbedekking. Dit kan wel heel heftig overkomen, dus een foto van personen is niet altijd een even goed plan. Een rustige natuurfoto, daarentegen, kan juist wel weer een ruimtelijk effect geven. Een bos, park of tuin, bijvoorbeeld. Denk wel goed na, want een muurfoto is minder makkelijk te verwijderen als een foto die je gewoon aan een spijker ophangt.

Foto op Van Alles

Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen waar je een foto op kunt laten afdrukken. Een mok, bijvoorbeeld. Je hebt zelfs zogenaamde magic mugs die de foto pas laten zien als de inhoudt van de beker verwarmd. Je kunt de foto ook laten afdrukken op een kussen, set beddengoed, paraplu, T-shirt of ander soort textiel. Op de meeste soorten textiel kun je wel een foto laten afdrukken. Dit geldt ook voor een stuk papier. Dus als je briefpapier of juist enveloppen wilt met daarop het logo van je bedrijf is dit heel makkelijk te regelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *